Makelaars Net

  Zoek naar:
  Makelaars
  Plaatsen
  Makelaar Tarieven
  Taxatie
  Hypotheken
  Verzekeringen
  Bouwkeuring
  Notaris
  Woningaanbod
  Nieuwbouw woningen
  Bestaand
  Info over:
  Site aanmelden
  Adverteren
  Top Links
  Sitemap

Makelaars Net >> Site aanmelden

Op deze pagina vindt u informatie over Makelaars Net en de mogelijkheden van een vermelding voor uw kantoor op Makelaars Net

Makelaars Net algemeen:
De site Makelaars Net geeft een overzicht van makelaars in Nederland. Via de site kunnen bezoekers eenvoudig op plaatsnaam naar een makelaar zoeken.

Makelaars Net is met het domein makelaars.net te vinden in de top 3 van zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines van Nederland. Dit o.a. onder het voor uw kantoor relevante trefwoord makelaars (Google.nl, Ilse.nl).

Door middel van een vermelding van uw kantoor op makelaars.net bent u daardoor indirect zeer goed te vinden.
Uw makelaarskantoor:
Voordat een consument een makelaar inschakelt, oriënteert hij zich vaak eerst via internet op de woningmarkt. Het is dan ook niet verassend dat de term "makelaar(s)" al jaren één van de meest populaire zoektermen is in de zoekmachines.

Voor uw kantoor is het dus belangrijk om in de belangrijkste zoekmachines gevonden te worden, helaas is dit vaak niet mogelijk vanwege het informatieaanbod en de beperkingen van de zoekmachines. Er zijn in Nederland meer dan 1500 makelaars met een internetsite, dit terwijl een zoekmachine per pagina maar 10 resultaten laat zien.
 
Opname:
Makelaars Net is continu op zoek naar makelaars in Nederland. Ons doel is het aanbod voor onze bezoekers op continue basis te vergroten.

De administratie en proceskosten van uw site aanmelding bedragen eenmalig 59 EURO exclusief BTW. Er zijn geen verdere maandelijkse terugkerende kosten voor opname. Na betaling wordt uw website gegarandeerd binnen 10 werkdagen door een redacteur beoordeeld en opgenomen.
Bannering
Voor extra profilering van uw website door middel van een banner kunt u met ons contact opnemen. De banner kan worden getoond op plaats, regio, provincie of landelijk niveau. Wij garanderen dat uw banner duidelijk op elke pagina van de website is te zien. U hebt de keuze tussen de formaten 234x60 en 468x60 pixels.


Disclaimer    Copyright BIJN Group. Alle rechten voorbehouden    Contact