Makelaars Net

  Zoek naar:
  Makelaars
  Plaatsen
  Makelaar Tarieven
  Taxatie
  Hypotheken
  Verzekeringen
  Bouwkeuring
  Notaris
  Woningaanbod
  Nieuwbouw woningen
  Bestaand
  Info over:
  Site aanmelden
  Adverteren
  Top Links
  Sitemap

Makelaars Net >> Top Links

Top Links

Onderstaand vindt u enkele handige sites, bijvoorbeeld over vloeren en badkamers of over de tarieven van notarissen in Nederland.
Op de site van Beleggingspanden.com vindt u een actueel aanbod (en vraag) van Beleggingspanden in Nederland en het buitenland.

Beleggingspanden.com
De woning.pagina.nl biedt u een zeer bruikbaar overzicht van verwijzingen naar de meest waardevolle woningsites op internet.

Woning.pagina.nl
De site van degoedkoopstenotaris.nl biedt een tarievenoverzicht van meer dan 500 notariskantoren waar u de goedkoopste notaris bij u in de buurt kunt vinden. Op de site actuele tarieven, nieuws en info over de notaris.

degoedkoopstenotaris.nl
Verhuiswereld.nl, de webportal over alles wat met verhuizen te maken heeft. Verhuiswereld biedt u de mogelijkheid om een digitale verhuisberichtpagina te laten plaatsen.

verhuiswereld.nl
Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Via deze site krijgt iedereen, die waar ook in Nederland een nieuwbouwwoning zoekt, la minute het actuele overzicht van alle nieuwbouwprojecten.

www.nieuwbouw-woningen.nl
Op keukenoverzicht.nl draait alles om keukens. Bent u aan een andere keuken toe, dan bent u hier aan het juiste adres.

Keuken Overzicht
Op bizholland.com vindt u een online bedrijvengids waar u kunt zoeken in diverse rubrieken. Van aannemer tot tuincentra.

bizholland.com
Op samenwonen.com kunt u informatie en links vinden over zaken die, direct of indirect, met samenwonen te maken hebben.

samenwonen.com
Op nieuwbouw.pagina.nl vindt u een compleet overzicht van projectontwikkelaars en per provincie nieuwbouwprojecten in Nederland.

nieuwbouw.pagina.nl
Op vloeren.pagina.nl vindt u veel links over vloeren, parketvloeren, houten vloeren, laminaat, siergrindvloeren, kurkvloeren, vloerverwarming, natuursteen, marmer, tapijt, tegelvloeren enz.

vloeren.pagina.nl
Website van de Vereniging Eigen Huis. Informatie voor (toekomstige) bezitters van een eigen huis. Alles over koop en verkoop, financiering, juridische en bouwtechnische zaken

eigenhuis.nl
Een Tweede Huis kopen?    

Alles over Hypotheken op Hypothekencompleet


Als u gaat verhuizen is verhuisadvies.nl een handige site waar u adviezen voor uw aanstaande verhuizing zult vinden. Vraag online een verhuisofferte aan bij een Erkende Verhuizer, lees (en print) praktische verhuistips en vind een verhuisbedrijf.

Verhuisadvies.nl
Op uithuis.nl vinden nestverlaters wat ze allemaal moeten regelen als ze uithuis gaan. Zoals het stappenplan, tips, uitzetchecklist, recepten, enz.

uithuis.nl
 

 

Disclaimer    Copyright BIJN. Alle rechten voorbehouden    Contact